Enginar Yetiştiriciliği

Sayfa / Boyut
64 / 15.5x21.5 cm
ISBN
978-975-8377-45-5
Yazar
Prof.Dr. Benian Eser - Doç. Dr. Hülya İldi - Dr. Atnan Uğur
Baskı
Renkli / Ekim 2006 / Avrupa Kuşe
150,00 TL
100,00 TL
%33
1. GİRİŞ

    1. 1 Geçmişi, Yayılımı ve Ekonomisi
    1. 2 Besin Değerleri ve Sağlık Etkileri

2. BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ 

3. İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ
 

    3. 1 İklim İstekleri 
    3. 2 Toprak İstekleri

4. ÇEŞİTLER
    4.1 Bayrampaşa
    4.2 Sakız

5. BAHÇE TESİSİ VE BAKIM İŞLEMLERİ
    5. 1 Bahçe Tesisi
           - Tohumla Üretim
           - Memeler İle Üretim
           - Dip Sürgünleri ve Köklü Fide ile Üretim
    5. 2 Bakım İşlemleri
           - Sulama
           - Ara İşleme ve Dip Temizliği
           - Gübreleme

6. ÜRETİMDE KARŞILAŞILAN PROBLEMLER

    VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
    6. 1 Enginar Hastalık ve Zararlıları
    6. 2 Enginarda Yabancı Ot Kontrolü
    6. 3 Fizyolojik Bozukluklar

7. HASAT VE VERİM

8. HASAT SONRASI İŞLEME VE
 

    DEĞERLENDİRME

9. GELECEKTE ENGİNAR ÜRETİMİNDE YENİ
 

    SEÇENEKLER YARARLANILAN KAYNAKLAR

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Enginar Yetiştiriciliği 1019
Enginar Yetiştiriciliği

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.