Tüm Kitapları Gör
İÇİNDEKİLER
Anavatanı ve tarihçesi
Domatesin besin değeri ve insan sağlığı bakımından önemi
Domatesin tanımı ve sistematikteki yeri
Bitkisel karakterler


Detay
İÇİNDEKİLER
- TANIMI
- HIYARLARIN SINIFLANDIRILMASI VE PARAMETRELER 
A) SOFRALIK HIYARLAR 
B) TURŞULUK HIYARLAR 

Detay

İÇİNDEKİLER

ÖNSÖZ   

KİTABIN YAZIMI SIRASINDA SIKÇA KULLANILAN SİMGELER

1. GEVİŞGETİRENLERDE BESLEME FİZYOLOJİSİ ASILLARI  


Detay
İÇİNDEKİLER
ÖNSÖZ
EDİTÖRÜN ÖNSÖZÜ
1. GİRİŞ
2. ÜREMENİN ÖNEMİ ve DENETİMİ
2.1. Yaş
2.2. Sıcaklık ve Nem
2. 3. Besleme


Detay
İÇİNDEKİLER
- BA­ZI ÖNEM­Lİ BİT­Kİ BÜ­YÜ­ME 
   DÜ­ZEN­LE­Yİ­Cİ­LE­Rİ­NİN İSİM­LE­Rİ
- Gİ­RİŞ
- HOR­MON­LA­RIN TA­RİH­SEL SÜ­RE­Cİ
- OK­SİN­LER


Detay
İÇİNDEKİLER

ÖNSÖZ    
BİRİNCİ BÖLÜM   
Gülün Genel Özellikleri ve Tarihteki Yeri   
Gül Konusunda Yazılan Kitaplar ve Bilimsel Toplantılar   

Detay