Sızma Zeytinyağı Ve Kalite Faktörleri

Sayfa / Boyut
80 / 15.5x21.5 cm
ISBN
978-975-8377-65-7
Yazar
Prof. Dr. Ali Bayrak - Arş. Grv. Mustafa KIRALAN
Baskı
Renkli / Haziran 2008 / Avrupa Kuşe
150,00 TL
100,00 TL
%33
1. YAĞIN BİLEŞİMİ


1.1. Yağ Asitleri
1.2. Trigliseritler (Triaçilgliseroller)
1.3. Hidrokarbonlar
1.4. Tokoferoller
1.5. Alifatik alkoller
1.6. Mumlar
1.7. Steroller
1.8. Aroma ve Lezzet Bileşenleri
1.9. Fenolik Bileşenler
1.10. Pigmentler (Renk maddeleri) 

2. YAĞIN HİDROLİZİ VE OKSİDASYON

- Hidroliz
- Otoksidasyon 

3. HASAT


3.1. Olgunluk Düzeyinin Belirlenmesi
3.2. Hasat Yöntemi 

4. YAPRAKLARIN AYRILMASI VE
    ÇEKİRDEKLERİN ÇIKARILMASI


4.1. Çekirdeklerin Çıkarılması 

5. MEYVENİN KIRILMASI VE EZİLMESİ 

6. YOĞURMA (MALAKSİYON) 

7. SIVI VE KATI FAZIN AYRILMASI

8. YARDIMCI KATKI 
    MADDELERİNİN KULLANIMI 

9. SIVI FAZIN AYRILMASI

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sızma Zeytinyağı Ve Kalite Faktörleri 1030
Sızma Zeytinyağı Ve Kalite Faktörleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.